پاورپوینت با موضوع ارتباط مصرف چاي و سرطان

مطالب دیگر:
تحقیق و مقاله ای در مورد تایی چی(thi chi) از دیدگاه علم پزشکیتحقیق و مقاله ای در مورد تب مالت(برای پایان نامه هم مناسب است)تحقیق و مقاله ای در مورد ویتامین ها2تحقیق و مقاله ای در مورد تعيين اهميت راديو گرافي ساده در تشخيص شكستگي هاي بيني نسبت به علائم باليني (میتواند به عنوان پایان نامه و پروزه ی اماری هم استفاده شود)تحقیق و مقاله ای در مورد ژیِروسکوپتحقیق و مقاله ای در مورد ترمیم اکسون در اعصاب محیطیتحقیق و مقاله ی در مورد تشنجتحقیق و مقاله ای در مود بیماری های مزمن انسدادی ریوی(Copd)تحقیق و مقاله ای در مورد تغذیه در کودکانتحقیق و مقاله ای در مورد تغذیه زنان باردارتحقیق و مقاله ای در مورد بهداشت در تغذیهتحقیق و مقاله ای در مورد تفاوت کار درمانی و فیزیوتراپیتحقیق و مقاله ای د رمورد تنظیم خانوادهتحقیق و مقاله ای در مورد یکپارچگی حسی و توانایی مغز در پردازش اطلاعاتتحقیق و مقاله ای در مورد توبکتومیتحقیق و مقاله ای در مورد توکسو پلاسموزجزوه ی تنظیم خانوادهتحقیق و مقاله ای در مورد چاقی و تغذیهتحقیق و مقاله ای د رمورد ضرورت فعال بودنتحقیق و مقاله ای در مورد ضرورت خام گیاه خوری
پاورپوینت با موضوع ارتباط مصرف چاي و سرطان|2046242|one-finalist|ارتباط مصرف چاي و سرطان , چای سبز , چای سیاه , ترکیبات چای , مصرف چای و سرطان
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت با موضوع ارتباط مصرف چاي و سرطان را دنبال می کنید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 26 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

ارتباط مصرف چاي و سرطان

چای

گیاه چای Camellia Sinesis یک بوتۀ همیشه سبز از خانوادۀ theaceae و بومی جنوب قارۀ آسیاست، اما به طور معمول در بیش از 30 کشور جهان کشت می شود.

انواع چای:

چای سیاه 78%
چای oolong 2% <
چای سبز 20%

فرآیندهای تولید

چای سبز:


برگ های تازه را به سرعت بخار می دهند (آنزیم ها غیر فعال می شوند و از تخمیر جلوگیری می شود) سپس برگ ها را خشک می کنند محصول چای سبز

فهرست مطالب و اسلایدها:
چای

انواع چای

فرآیندهای تولید

چای سبز

چای سیاه و oolong

ترکیبات چای

مطالعات انجام شده در انسان

مصرف چای و سرطان

ترکیبات فعال احتمالی

مکانیسم های بیولوژیکی احتمالی

اشکالات مطالعات انجام شده

زیست دسترسی و تغییر شکل زیستی پلی فنل های چای