پاورپوینت درباره روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير

مطالب دیگر:
دانلود پاورپوینت درباره چرخه سنگدانلود پاورپوینت درباره چينه شناسيپاورپوینت درباره حسابداري مديريت(مفاهیم مدیریت هزینه و رفتار هزینه)دانلود پاورپوینت درباره حفاظت صنعتيپاورپوینت درباره خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزیپاورپوینت درس اول(زنگ علوم) علوم تجربی پایه ششم ابتداییپاورپوینت درباره خويشتن پنداره و مثبت نگريپاورپوینت درباره دارو شناسی تخصصی و عوارض داروییپاورپوینت درباره داروهاي مورد استفاده درCPR آموزش گیتار به صورت تئوری در 67 صفحهتعمیر کولر آبیپاورپوینت زبان هفتم درس ششم My House برنامه پولدار شدن در سی روزدانلود پاورپوینت درباره دیالیزپاورپوینت درباره دین درمانی مشکلات خانوادگی و روانشناختیپاورپوینت درباره ذخيره سازي ، بازيابي اطلاعات و مهندسي فايلهادانلود پاورپوینت درباره رادیوبیولوژیپاورپوینت درباره رژيم درماني تاریخچه و مبانی مصونیت کیفری در حقوق بین‌الملل و قلمرو اعمال آنپاورپوینت درباره رفتار سازمانی مبتنی بر آموزه های دینی
پاورپوینت درباره روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير|2046237|one-finalist|روشهای سنجش , نسبت درصد چربی شير , روشهای حجمی , روشهای وزنی , روشهای طیفی
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت درباره روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير را دنبال می کنید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 41 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير


روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير به سه دسته تقسيم می گردند:

دسته اول_ روشهای حجمی

در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock

دسته دوم_ روشهای وزنی

در اين روشها چربی شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقيق تر بوده و معمولاً بعنوان مقايسه و در کارهای تحقيقی مورد استفاده قرار ميگيرند. مهمترين و متداولترين روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و Adem-Meillere

دسته سوم_ روشهای طيفی

: در اين روشها از اصول اسپکتروفوتومتری استفاده ميشود. مهمترين و متداولترين اين روشها در حال حاضر روش Milko-Tester Mk II ميباشد که برای تعيين نسبت درصد چربی شير کامل, شير پس چرخ و خامه بکار ميرود.


فهرست مطالب و اسلایدها:

دسته اول_ روشهای حجمی

دسته دوم_ روشهای وزنی

دسته سوم_ روشهای طيفی

روش ژربر

وسائل لازم برای آزمايش

چربی سنج

سانتريفوژ

وسائل اندازه گيری

حمام آب

معرفهای لازم برای آزمايش

الکل آميليک C5H11OH

طرز عمل

نتيجه گيری

توضيح درباره درجه بندی چربی سنجها و قرائت نتيجه

اشکالات کار

شستشوی چربی سنجها