پاورپوینت با موضوع بوتولیسم botolism

مطالب دیگر:
🔍تعهد سازمانی و کاری (رشته مدیریت)🔍ورزش و حرکت درمانی🔍روان شناسی ورزش🔍رأی گیری الکترونیکی🔍تکنیکهای کشتی🔍ست کرمانجی سری 6 مجلسی ترین ست کرمانجی🔍پيشنهاد فني سيستم مديريت نگهداري و تعميرات تجهيزات براي كليه مراكز درماني كشور🔍پروژه کامل مجتمع اقامتی و تفریخی🔍پروژه خانه معمار با رویکرد آینده🔍پروژه دانشکده اتوکد و رویت دوبعدی و سه بعدی🔍دانلود پروژه آماده ادیوس 2019 : استارت فیلم . وله . نمونه کار و معرفی محصول بهمراه دمو🔍دانلود فایل لیزر برش صندلی با فرمت dxf مخصوص لیزر و cnc🔍دانلود فایل لیزر برشی صندلی با فرمت dxf قابل اجرا برای تمامی دستگاه های برشی و قابلیت ادیت🔍دانلود فایل لیزر برشی پازل 3 بعدی سونیک مخصوص لیزر برش با چوب 3 میل🔍 به آسانی مغازه بزنید و تعمیر کار نرم افزار موبایل باشید 🔍نسخه اصلی کتاب زیست شناسی مولکولی ویور🔍پاورپوینت درس 1 منطق دهم انسانی ( منطق ، ترازوی اندیشه )🔍پاورپوینت درس 2 منطق دهم انسانی ( لفظ و معنا )🔍پاورپوینت درس 3 منطق دهم انسانی ( مفهوم و مصداق )🔍پاورپوینت درس 4 منطق دهم انسانی ( اقسام و شرایط تعریف )
پاورپوینت با موضوع بوتولیسم botolism|2046231|one-finalist|بوتولیسم , botolism , کلستريديوم بوتولينیوم , بوتولیسم زخم , بوتولیسم نوزادی
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت با موضوع بوتولیسم botolism را دنبال می کنید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 25 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

بوتولیسم botolism

مقدمه

نوع و ميزان خطري كه حضور و رشد باكتري ها در مواد غذايي ايجاد مي كند
متفاوت است و از اين نظر باكتري ها را به سه گروه عمده تقسيم مي كنند :

1- باكتري هايي كه عفونت ها و مسموميت هاي شديد و منجر به مرگ ايجاد مي كنند
مانند كلستريديوم بوتولينوم تيپ هاي F, E, B, A٬ سالمونلاتيفي و پاراتيفي٬ شيگلاديسانتري٬ بروسلاآبورتيس و مانند اينها.

2- باكتري هايي كه عفونت ها و مسموميت هايي با خطر متوسط ايجاد مي كنند
مانند ويبريوپارا هموليتيكوس.

3- باكتري هايي كه مسموميت هاي خفيف ايجاد مي كنند.

كلستريديوم بوتولينیوم

تیپ های A/B  به طور خاص با مواد غذایی مرتبطند
تیپ های C/D  در حیوانات ایجاد بیماری می کند
تیپ  E از ماهی خام یا دودی حاصل می شود

اکولوژی كلستريديوم بوتولينیوم

منشاء باكتري خاك است اما گاهي در آب هم ديده مي شود٬ كه بصورت اسپر به زندگي خفته خود ادامه
مي دهد. اسپرهاي باكتري پس از آلوده كردن مواد غذايي بيشتر در اثر شوك دمايي و يا شوك هاي ديگر
به صورت رويشي در مي آيد و چنانچه شرايط بي هوازي فراهم باشد به رشد و نمو و تكثير ادامه مي دهد٬
و چون شرايط بي هوازي در همه جا فراهم نيست. در مواد غذايي با شرايط خاص تكثير مي كند.

كنسروها بويژه كنسروهاي خانگي بيشترين موارد آلودگي به اين باكتري را نشان مي دهند. انواع كنسرو
مانند باقلا٬ لوبيا٬ نخود سبز٬ مارچوبه٬ قارچ٬ ماهي تن٬ و ساير فراورده هاي گوشتي و غذاهايي مانند دل
و جگر٬ ژامبون٬ سوسيس٬ ماهي دودي٬ ميگو در ايجاد بوتوليسم دخالت داشته اند. مواردي از مسموميت
هم در اثر نگهداري حجم زيادي غذاي آلوده به اسپرم كه قسمت پايين آن بي هوازي بوده گزارش شده است.

فهرست مطالب و اسلایدها:

مقدمه

كلستريديوم بوتولينیوم

خصوصیات عمومی

اكولوژي كلستريديوم بوتولينوم

سه نوع بوتولیسم

غذاهايی که با احتمال بيشتری ممکنه باعث بوتوليسم شوند عبارتند از

بوتولیسم زخم

بوتولیسم نوزادی

علائم مسمومیت با سم کلستریدیوم بوتولینیوم

راههاي پيشگيري از بروز بوتوليسم

چند توصیه

منابع