پاورپوینت با موضوع آنزیم بری و بلانچینگ

مطالب دیگر:
🔥گزارش کارآموزی اداره برق منطقه اي كوار 🔥گزارش کارآموزی شرح كارآموزي در بخش ژنتيك و اصلاح نباتات🔥تحقیق در مورد حسابداری شرکت مخابرات خراسان رضوی🔥هارمونیک بانکهای خازنی🔥تحقیق درباره میکروفن🔥اثبات شکلی 65 =64!!🔥آموزش نمازهای 2 ، 3 و 4 رکعتی بصورت داستانی و انیمیشن🔥طراحی چهره انسان با مداد🔥آموزش خط تحریر انگلیسی با خودکار به شیوه ی ویواچی🔥پاورپوینت نورپردازی در فضای باز🔥پاورپوینت مبحث نور در معماری🔥گزارش کارآموزی حسابداري سازمان آب وفاضلاب 🔥گزارش کارآموزی بیمه تامین اجتماعی🔥پاورپوینت مطالعه برج هرست🔥پاورپوینت صفر تا صد استانداردهای طراحی ویلا🔥گزارش کارآموزی مرکز تحقيقات ايران خودرو🔥گزارش کارآموزی کامپیوتر مخابرات استان مرکزی🔥گزارش کارآموزی حسابداری صنعتی شرکت بازرگانی ستاره سهیل🔥گزارش کارآموزی نحوه پرداخت انواع وام به پرسنل و چگونگي اعمال حساب آنها 🔥تحقیق راههاي پرورش خلاقيت در دانش آموزان
پاورپوینت با موضوع آنزیم بری و بلانچینگ|2046228|one-finalist|آنزیم بری , بلانچینگ , بلانچينگ با بخار آب , بلانچينگ خشک
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت با موضوع آنزیم بری و بلانچینگ را دنبال می کنید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 21 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

آنزیم بری و بلانچینگ

تاریخچه نگهداری مواد غذایی

يخ زدن و نگهداري مواد غذايي با استفاده از سرما از روش هاي بسيار قديمي است. در قرن 19 مخلوط يخ و نمک جهت ايجاد دماي پايين تر از يخ خالص معمول گرديد.
در سال 1920 کلارنس بردسي (clarence birdseye) تحقيقات گسترده اي در زمينه فرآيند انجماد سريع تجهيزات فرآيند هاي يخ زده و بسته بندي مواد غذايي منجمد انجام داد
و پس از چند سال واحدهاي فريزر خانگي ابداع شد و امروزه به دليل زندگي در جوامع صنعتي و صرفه جويي در وقت، روش انجماد کردن مواد غذايي به سرعت رو به گسترش است.

آنزیم چیست

آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند سرعت واکنش را تا حدود 107 برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی واکنش لازم برای انجام واکنش تسریع می‌کند و برخلاف آن انرژی فعال سازی را با جایرگزین کردن یک سد انرژی فعال سازی بزرگ با یک سد انرژی سازی کوچک پایین می‌آورد

فهرست مطالب و اسلایدها :

تاریخچه نگهداری مواد غذایی

آنزیم چیست

بلانچینگ چیست؟

بلانچينگ با آب داغ يا آب جوش

بلانچينگ با بخار آب

بلانچينگ خشک

نقش هاي مهم بلانچينگ عبارتند از :

طریقه بلانچ کردن

نکاتی در مورد بلانچ کردن

برنامه زمان بلانچينگ به روش هاي مختلف