پاورپوینت درباره عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر

پاورپوینت درباره عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر|2046214|one-finalist|عوامل ضد میکروبی طبیعی , بازدارند در شیر , ليزوزيم , لاکتوفرين
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت درباره عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر را دنبال می کنید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 25 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر

مقدمه

اهميت تغذيه اي شير و فرآورده هاي لبني بر هيچ كس پوشيده نيست. شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رود.
از روزگاران کهن، شیر گاو به عنوان یک غذای ضروری در بسیاری از غذاهای روزمره به شمار می رفته است. با توجه به اينكه شير ماده غذايي است كه از سرعت فسادپذيري بسيار زيادي برخوردار مي باشد توليد بهداشتي ، جمع آوري مناسب ، اصول صحيح نگهداري و فراوري آن اهميت فوق العاده زيادي دارد. ارتقا كيفيت شير خام سبب بهبود در كيفيت انواع فرآورده اي لبني بدست آمده از شير مي گردد. از آنجائيكه بعضاً فاصله مراكز توليد شير تا كارخانجات لبني زياد بوده و در برخي از مناطق براي سرد نگه داشتن شير خام تجهيزات سرمايشي لازم در دسترس نيست يكي از راههاي مناسب براي حفظ كيفيت شير در اين مواقع، فعال كردن سيسم لاكتوپراكسيداز شير مي باشد.

شير بطور طبيعي حاوي چند عامل ضد ميكروبي است كه خاصيت باكتري استاتيك يا باكتريسيد دارند و لاكتنين ناميده مي شوند. مهمترين عوامل ضد ميكروبي شير عبارتند از:
· ليزوزيم
· لاكتوفرين
· لاكتوپراكسيداز
· ايمنوگلوبولين ها


فهرست مطالب و اسلایدها:

مقدمه

ليزوزيم ( Lysozyme )

لاكتوفرين ( Lactoferrine )

وظايف لاكتوفرين به قرار ذيل مي باشند

سيستم لاكتوپراكسيداز

مكانيسم عمل بازدارندگي سيستم لاكتوپراكسيداز

ايمني غذايي سيستم لاكتوپراكسداز فعال شده

ايمونوگلوبين ها

جدول شماره 1: عناصر لبنیاتی در غذاهای مفید و مکمل های مغذی

پروتئین و سیستئین موجود در آب پنیر

فاکتورهای رشد شیر: فاکتور بتا دو تغییر دهنده ی رشد