پاورپوینت جامع و کامل با موضوع آلاينده هاي موادغذائي

مطالب دیگر:
تاريخچه سوبسيد در ايرانپروپوزال اثربخشی آموزش تحلیل رفتار متقابل ( TA ) در بهبود رضایتمندی زناشوئی و سلامت روانی زوجینپروپوزال اثربخشی آموزش مداخلات به روش TEACCH (تیچ) به مادران بر کاهش علائم اختلالات طیف اتیسم فرزنداپروپوزال مقایسه سلامت روان و سازگاری زناشویی مادران کودکان اتیسم و مادران کودکان عادی 5 تا 12 سالپروپوزال اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر عملکرد خانواده و صمیمیت زناشویی دانشجویان متاهلپروپوزال اثر بخشی درمان شناختی رفتاری گروهی هیمبرگ (CBGT) بر کاهش علایم اختلال اضطراب اجتماعیپروپوزال پیش بینی هوش معنوی براساس تاب آوری و امیدواری در میان زنان نابارور مراجعه کننده به مرکزپروپوزال مقایسه آموزش رویکرد گفتگو و تنظیم هیجان در تعارضات دوستانه دانش آموزانپروپوزال مقایسه وضعیت کیفیت زندگی در بیماران MMT با NAپروپوزال اثر بخشی درمان فراشناخت برتصویربدن و کنترل عواطفاهميت تدريس در آموزش ابتداييآموزش تفکر انتقادی در دوره راهنمایی تحصیلیپروپوزال بررسی تاثیر بازی درمانی شناختی-رفتاری برمهارت های ارتباطی کودکان درخودمانده 10-7 سالهپروپوزال ارتباط وابستگی به اینترنت با گرایش به غرق و جذب شدن در محیط مجازی در کاربران اینترنتیپروپوزال بررسی اثربخشی آموزش قصه های قرآنی در مهدهای قرآن بر افزایش هوش معنوی کودکان 4 تا 6 سالپروپوزال نقش پیشگویانه تیپ شخصیتی نوع D ، سبک های فرزند پروری و ویژگی های محیط کار در فرسودگی شغلیپروپوزال مقایسه افکار خودکشی و باورهای غیر منطقی بین دانشجویانروشهاي تدريسپروپوزال مقایسه تاب آوری و ویژگی های شخصیتی و راهبردهای مقابله ای در بیماران آرتریت روماتوئیدمطالعات و کتاب در مشهد
پاورپوینت جامع و کامل با موضوع آلاينده هاي موادغذائي|2046209|one-finalist|آلاينده هاي موادغذائي , سموم موجود در موادغذایی , حشره کشها , علف کشها , قارچ کشها
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت جامع و کامل با موضوع آلاينده هاي موادغذائي را دنبال می کنید .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 116 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

آلاينده هاي موادغذائي

Food contaminants

ترکیبات الاینده بطور خواسته ویا ناخواسته از محیط وارد مواد غذایی میشوند.

این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده ودر نهایت سلامت انها را به خطر می اندازد و به
همین دلیل به انها الاینده گوییم.

این الاینده ها از منابع مختلفی وارد زنجیره غذایی میشوند که مهمترین انها عبارتند از:

1- الاینده های حاصل از سوختهای فسیلی – ازمایشات هسته ای – کارخانجات صنعتی (مانند انواع فلزات – دی اکسین ها – پلی امید هیدروکربنها و ...)

2-الاینده هایی که در بسته بندی مواد غذایی استفاده میشود ووارد زنجیره غذایی میشود مانند
مونومرها – پلی مرها – پلاستی سایزرها – پلی کلرینیتد بی فنیل ها – شوینده ها و ضدعفونی کننده ها

3- الاینده های میکروبی نظیر مایکوتوکسینها و انتروتوکسینها

4- الاینده های کشاورزی مانند باقیمانده کودها – افت کشها – هورمونهای گیاهی

5- مواد شیمیایی که در دامداریها و مرغداریها استفاده میشود و وارد زنجیره غذایی انسان میشود مانند داروها و مکمل های غذایی که در دامها استفاده میشود.

Toxicity assay
ارزیابی سمیت مواد

Acute toxicity: سمیت حاد
در این روش مطالعه سمیت حاد مورد ارزیابی قرار میگیرد و به دوزی که در 50% افراد تحت ازمایش منجر به مرگ و میر میشود دست میابیم.

Subacute toxicity: سمیت تحت حاد
در این بررسی به مدت 4 هفته به حیوان سم داده میشود و اثرات ان مورد ارزیابی .قرار میگیرد

Chronic toxicity: سمیت مزمن
در این نوع از مطالعه سم به مدت 6 ماه تا 2 سال به حیوان داده میشود و اثرات ان موردارزیابی قرار میگیرد.

مهمترین سموم موجود در موادغذایی

1- فلزات سنگین

2- سموم حاصل از میکروبها

3-حشره کشها

4- داروهای دامی و مکمل های غذایی

پلی کلرینیتد بی فنیلPCBs5-

پلی امید هیدروکربنهاPAHs6-

7- شوینده ها و ضدعفونی کننده ها

8- نیتروزامینها

پلی کلرینیتد دی بنزودی اکسین(PCDD)9-
دی بنزوفوران(PCDF)


فهرست مطالب و اسلایدها

الاینده های مواد غذایی

ارزیابی سمیت مواد

مهمترین سموم موجود در موادغذایی

طبقه بندی افت کشها

توصیه شده درصیفی جاتMRL

نیتراتها – نیتریتها – نیتروزامین ها

بیماریهای ناشی از وجود نیترات ونیتریتها درموادغذایی درانسان

متهموگلوبینمی

روشهای کاهش نیترات ونیتریت در اب اشامیدنی

محافظت کننده های محصولات کشاورزی

حشره کشها

علف کشها

قارچ کشها

شناسایی باقیمانده مواد محافظ در موادغذایی

Lead سرب

Cadmiumکادمیوم

سموم میکروبی

انتروتوکسین ها

سموم باکتریایی

علایم بالینی مسمومیت

بوتولیسم

قارچ ها

مایکوتوکسینها

الکالوییدهای ارگوت

افلاتوکسین ها

انتی بیوتیکها

هورمونهای جنسی

ترکیبات ارامبخش

هورمونهای تیرویید

اندازه گیری میزان دی اکسین ها در مواد غذایی